DOOR TO DOOR CARGO CARE TRANSPORT
12 sep

Door To Door Cargo Care gaat verdere groei aan met Capital A

  • By: DTDC
  • Nieuws
  • Reacties uitgeschakeld voor Door To Door Cargo Care gaat verdere groei aan met Capital A

Capital A investeert in Door To Door, een ‘white glove logistics’ dienstverlener

Capital A investeert in Door To Door, een logistieke dienstverlener op het gebied van ‘white glove logistics’ en last-mile koeriersdiensten

Door To Door is gespecialiseerd in de opslag en het vervoer van delicate en/of waardevolle vracht in sectoren zoals life sciences, healthcare en hightech.

Vanwege haar servicegerichte aanpak wordt Door To Door al jarenlang door haar klanten gewaardeerd als een betrouwbare, flexibele logistieke partner. Na jaren van sterke groei heeft het management van Door To Door nu de samenwerking gezocht met Capital A om haar groei te helpen versnellen, onder meer door het implementeren van een buy-and-build strategie en het verder professionaliseren van haar organisatie.

Door To Door

Door To Door helpt bedrijven binnen met name life sciences en high tech met het vervoer en de opslag van waardevolle en/of delicate goederen. Hierin levert zij ook additionele diensten zoals white glove leveringen, beveiliging en monitoring. Door To Door vervult een intermediaire positie binnen de logistieke keten, waarin zij projecten van klanten (deels) uitbesteedt via haar brede partner netwerk. Voorbeelden zijn clinical trials, vaccins, medical study’s en temperatuur gecontroleerde zendingen (pharma), en data racks, CPU’s, processors, en telecom equipment (high tech). De combinatie van een voortdurende focus op service, het centraal stellen van de klant en het kunnen leveren van het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit in transport en opslag zorgt voor een unieke en concurrerende positie in het segment van de zogenaamde “white glove logistics”.

Voor meer informatie: https://dtdc.nl

Capital A

Capital A is een van de meest actieve private equity investeerders in Nederland, met een focus op het ondersteunen van snel groeiende bedrijven, zowel autonoom als acquisitief. Oorspronkelijk bij ABN AMRO gestart als investeringsfonds met een focus op het MKB, is Capital A in 2018 verzelfstandigd met ondersteuning van investeerders als Alpinvest, LGT, Bregal, Five Arrows, ABN AMRO, diverse ondernemers en het Capital A team zelf. Vanuit kantoren in Amsterdam en Antwerpen beheert Capital A ongeveer EUR 900 miljoen euro aan geïnvesteerd vermogen, en ondersteunt zij daarmee een groep van circa 30 groeibedrijven, die overwegend actief zijn in Europa.

Posted in: Nieuws

© 2024 | DTDC - Energieweg 116 - 3641RT Mijdrecht - Nederland - Tel: +31 297 24 17 79 - E-mail: info@dtdc.nl